Toimitusehdot

Toimitusaika

Sitoutumisemme korkealaatuisten tuotteiden tarjoamiseen on johtanut siihen, että olemme toimineet äärimmäisen varovaisesti toimittaessamme tilauksia. Tällä hetkellä pyrimme toimittamaan tilauksesi keskimäärin 8-15 työpäivän toimitusajassa. Huomaa, että nämä toimitusajat ovat vain arvioita ja vaihtelevat sijainnistasi ja nykyisistä olosuhteistasi riippuen.

Viivästykset odottamattomien väkijoukon vuoksi

Haluamme korostaa, että toimitusajat voivat vaihdella odottamattomien väkijoukkojen vuoksi, joita voi syntyä tyhjästä. Vaikka pyrimme aina toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti, saattaa olla aikoja, jolloin tuotteidemme kysyntä kasvaa merkittävästi, mikä voi johtaa viivästyksiin. Pyydämme ymmärrystäsi tällaisissa tilanteissa ja vakuutamme, että teemme kaikkemme minimoidaksemme viivästykset.


Kuljetuspalvelu

Käytämme DHL:ää, tunnettua kansainvälistä varustamoa, toimittaaksemme tilauksesi turvallisesti ja luotettavasti. DHL:n avulla olet varma erinomaisesta palvelusta ja reaaliaikaisista seurantatiedoista, joiden avulla voit seurata lähetyksesi edistymistä.

Ekstrat

Ostoskokemuksesi parantamiseksi tarjoamme myös:

Ilmainen toimitus: Tarjoamme ilmaisen toimituksen tietyn arvon ylittäville tilauksille.
Vakuutettu toimitus: Jos tarvitset tilauksesi etusijalla ja vakuutuksella, tarjoamme vakuutetun toimituksen lisämaksusta.
Asiakaspalvelu: Omistautunut asiakaspalvelutiimimme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja käsittelemään mahdollisia huolenaiheitasi.

    Arvostamme luottamustasi meihin ja pyrimme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua. Jos sinulla on lisäkysymyksiä toimituskäytännöistämme, ota rohkeasti yhteyttä. Kiitos, että valitsit meidät ostoksiisi!