Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika ja tilaukset

Yrityksellä Orozo pyrimme toimittamaan tilauksesi nopeasti ja tehokkaasti. Toimitusaikamme voivat poiketa siitä, mihin olet tottunut, koska tuotteemme lähetetään suoraan toimittajiltamme. Näin voimme säästää varastointi- ja kuljetuskustannuksissa, mikä johtaa kilpailukykyiseen hintaan.

Keskimääräinen toimitusaika on 7-12 arkipäivää (maanantai-pe, ei pyhäpäiviä).


Tilausta ei ole vielä saapunut?

Ymmärrämme, että olet innoissasi tilauksesi vastaanottamisesta. Jos arvioitu toimitusaika on ohi, etkä ole vielä saanut tilaustasi, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen support@orozo-helsinki.com. Otamme mielellämme selvää, mitä pakettillesi tapahtuu.

Tilauksen palauttaminen

Haluatko palauttaa tai vaihtaa tuotteen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@orozo-helsinki.com . Muista ilmoittaa nimesi, tilausnumerosi (esim. #0000) ja palautuksen syy. Tämän jälkeen annamme sinulle palautusosoitteen ja vahvistamme palautuksen.

Huomaa, että palautukset ovat omalla kustannuksellasi. Kustannukset vaihtelevat kuljettajan mukaan, jonka kanssa toimitat.

Palautusehdot

Tuotteen palauttamiseksi sen tulee täyttää seuraavat ehdot:

- 30 päivän palautusaika ei ole vielä umpeutunut.
- Tuote on alkuperäisessä pakkauksessa ja siinä on edelleen kaikki etiketit.
- Tuotetta ei ole käytetty.

  Maksutavat

  Hyväksymme maksut Klarna & Luottokortti. Kaikki tapahtumat käsitellään turvallisten ja luotettavien maksujärjestelmien kautta, joten voit maksaa 100 % turvallisesti.


  Etkö saanut vahvistussähköpostia?

  Jos et ole saanut tilausvahvistussähköpostiasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen support@orozo-helsinki.com ja ilmoita koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin autamme mielellämme.

  Peruuta tilaus

  Haluatko peruuttaa tilauksesi? Lähetä mahdollisimman pian sähköposti osoitteeseen support@orozo-helsinki.com , jossa kerrot nimesi, tilausnumerosi (esim. #0000) ja peruutuksen syyn, niin käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian.